Pensiune în Deltă pentru Satu Mare

Pensiune în Deltă pentru Satu Mare

Pensiune în Deltă pentru Satu Mare – relaxarea pe care o meritați! Vă invităm la aventură în natură, într-un decor cu o frumusețe de vis, fără a renunța la confortul și dotările de azi.

Chiar dacă locuiți în zona Satu Mare, puteți face o călătorie aici. Sunt turiști care fac efortul de a veni pentru concediu sau vacanță în în Deltă. De ce? Pentru că merită!

Pensiune în Deltă pentru Satu Mare

Propunerea noastră înseamnă:

  • Ruperea de cotidian pentru relaxare într-o zonă cu oameni primitori și bucuroși mereu de oaspeți
  • Plăcerea de a încerca și alte activități decât cele obișnuite pentru dumneavoastră
  • Condiții de destindere și odihnă perfecte – cazare confortabilă, posibilități multiple de agrement, mâncare tradițională gustoasă și sănătoasă
  • Cunoașterea unor obiceiuri și tradiții vechi, interesante și valoroase
  • Posibilitatea de a petrece timpul în mijlocul naturii
  • Pescuit, plimbări cu barca, ocazia de a face fotografii unice
  • Observarea unei faune superbe, protejată prin lege, într-un decor sălbatic de o frumusețe rară

Plimbările cu barca însoțiți de un ghid din zonă, care cunoaște foarte bine locurile și frumusețea lor, este o experiență de neuitat. Toți cei care vă vor înconjura cu atenția și grija lor sunt oameni ospitalieri, bucuroși să vă împărtășească cele mai frumoase lucruri din zona lor natală.

Beneficii:

Relaxarea după o perioadă îndelungată de muncă are efecte excelente asupra stării fizice și de spirit, dacă este făcută în zona potrivită. Cunoscând acest lucru, noi facem mereu tot ceea ce este necesar pentru a îmbunătăți condițiile dumneavoastră de cazare, pentru a vă asigura cele mai gustoase bucate. Menținem permanent în cea mai bună stare și cu multă atenție tot ce vă poate fi de folos: camere, dotări tehnice, restaurant, ambarcațiuni, locuri de recreere.

Ce vă propunem

Pensiune în Deltă pentru Satu Mare înseamnă mult pentru noi și totul pentru dumneavoastră. Faceți o călătorie din Satu Mare în Deltă și veți trăi o zile de neuitat. Contactați-ne pentru o rezervare, vă așteptăm cu plăcere!

Scroll to Top